Jdi na obsah Jdi na menu
 

 



Babské hraní 2011

aneb doplňování kamínků do mozaiky znalostí...
 
Ve dnech 15. až 18.července proběhl v hezkém prostředí Loukova, kousek od Ledče nad Sázavou, seminář pod vedením Jitky Bednářové Smíškové.
     Osazenstvo bylo ryze babské a atmosféra tomu odpovídající. Spalo se v sedlovně na zemi, vařilo v kotlíku na ohýnku a koupalo v rybníce. Podmínky pro některé možná bojové, pro nás to mělo to správné kouzlo.
     Cvičilo se ve složení: Kája - Lukas, Dana K. - Trilobit, Dana P. - Andul, Eva – Šmudla, Majda - Soli, Monča - Selča   a Katka – Regina, zde se určitě stojí zmínit, že Regča i ve svých 27 letech rozhodně nezaostávala a nezbývá než jí popřát pevné zdraví. Kvůli operaci kolen se bohužel nemohla Jitka K. zúčastnit se svým koňským partnerem, zato se statečně ujala role kuchařky, fotografky a i její bystré oko nás na ledasco upozornilo.
     Cvičilo se ze země, ze hřbetu, ale i ve volnosti. K dispozici byla kruhová ohrada, kterou jsme samozřejmě neváhaly využít. Hojně se ohýbalo, ale i pracovalo na sedu a pomůckách, kde nejedna z nás našla svou slabinu. Počasí bylo typicky letní, proto přišel vhod místní rybník, kde jsme si mohly my i koně zaplavat a tak se zchladit a protáhnout si svaly. Napsaly jsme spoustu poznámek a natočily malé vystoupení. Samozřejmě nechyběly ani domácí úkoly.
      Po dobu konání semináře vládla přátelská atmosféra, snad jednou černou tečkou by mohlo být množství hovad a všelijakého bodavého hmyzu, kterého je na Vysočině požehnaně.
     Chceme tedy všechny Jitce poděkovat za přínosný víkend a začít pomalu plánovat další setkání.

dsc_0079.jpg