Jdi na obsah Jdi na menu
 

 



Strašidlácký večer 2011

20111104-185706.jpgDomašovský zpravodaj č. 2/2011 píše:

Další podzimní slavnost "Dýňování a průvod světýlek" doslova předčil naše očekávání.

Do vyřezávání dýňových strašidel se pustily s vervou nejenom děti, ale i rodiče. Výrobky byly přímo umělecké!

Následoval velkolený průvod stětýlek - lampionový průvod. Stračidelná stezka odvahy prokázala, že máme ve školce, ale i ve škole opravdu statečné a nebojácné děti. Koukněte - strašidla byla fakticky strašná!!!

Odměnu v podobě sladkostí, diplomů, teplého čaje a voňavých opečených buřtů jsme si všichni zaručeně zasloužili. A že jsme se báli? Za tu trochu strachu to stálo! Báli jsme se totiž moc hezky!

Evička napsala:

STRAŠIDELNÝ VEČER
Za pravého dušičkového počasí se o půl páté začal řadit lampionový průvod před MŠ Domašov. Když jsme se všichni sešli, vydali jsme se s vozem v čele Domašovem. Všechny děti kolem sebe mávaly lampiony a byla to opravdu krásná podívaná. Eta v čele s vozem plným vydlabaných a svítících dýní a za ní, jak malý svatojánští broučci malé děti s rodiči. Kolem páté jsme dorazili do JS Hobit, kde na nás čekal kašpárek Miky. Když jsme se ohřáli u ohně, dali si teplý čaj, vydali jsme se na hrůzostrašnou stezku odvahy. Po cestě nás strašili kostlivci a různí bubáci. Všichni stezku ale úspěšně absolvovali a na konci na nás čekaly hodné paní učitelky ze školky, které nás odměnily bonbóny, křupinami, lízátkem a hlavně diplomem za „přežití stezky odvahy“. Po této aktivitě jsme si u ohně opékali špekáčky. Toto odpoledne se moc vydařilo a těšíme se na další akci! :-)

Tak zase na čarodějnice :-)